2018-08-24 11:31Nyheter

Blixten & Co + A house = Sant!

null

Efter 12 år på samma adress är det dags för Blixten & Co att byta stadsdel. Från och med den 1 oktober flyttar vi in i A house på Östermalmsgatan 26 A.

A house är framtidens arbetsplats; en mötesplats för kreatörer inom mat, mode och media, så när frågan om att flytta dit nådde oss var det omöjligt att tacka nej. Dessutom får vi äran att bidra med ytterligare ett m till innehållet, nämligen musiken.

Blixten & Co har sedan starten strävat efter att anta nya utmaningar, att inte arbeta på samma sätt eller genomföra samma konserter eller föreställningar år efter år. Och de fyra senaste åren har redan präglats av en hel del förändringar för att möta upp de nya arbetssätt som krävs för att hänga med i utvecklingen, därför känns också en flytt helt naturlig för oss. Vi ser det som en nystart med en hel del nya rutiner och massor av möjligheter. A house kommer även ha en musikstudio, konsertlokal, restaurang och ett mikrobryggeri på plats inom loppet av 1 till 2 år, DET vill vi vara en del av!

Vi hoppas att du/ni vill komma och hälsa på oss så snart vi flyttat in, vi behåller våra mailadresser och telefonnummer så hör av er om ni undrar över något.

Hälsningar,
alla vi på Blixten & Co


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist