2018-09-20 13:23Nyheter

Eric Gadds show OMG hyllas i media och av artistkollegor!

null

Förra veckan hade Eric Gadd premiär för sin nya show "OMG" som hyllades av media, artistkollegor och ett gäng kända profiler. "Eric Gadd gör krogshow med både stil och hjärta" skrev Aftonbladet och delade ut 4 plus. Ikväll återvänder han till scenen på Hamburger Börs i Stockholm, något han gör varje torsdag-lördag ända in i december. I oktober är han även aktuell som en av deltagarna i TV-programmet Så mycket bättre.

- Tänk att det skulle ta mer än 30 år innan jag satte upp min första show… Resan hit har varit intensiv och svettig, men tack vare ett klockrent produktionsteam och ett superband så genomförde vi vår premiär i förra veckan. Nu kör vi vidare och hoppas att så många vill komma förbi och dansa med oss ända in i december, hälsar Eric.

OMG spelas på Hamburger Börs varje torsdag - lördag till och med den 15 december, med undantag för vecka 44 (höstlovet).

Skrivet om OMG

En krogshow med både stil och hjärta.
Aftonbladet, betyg 4 av 5

Eric Gadd lyckas få till en fullträff i folklig soulmagi.
SvD

Lås in barnen!
DN

Praise Gadd! Hallelulja! Gå och se den. Det är en order.
Orup

Boka biljetter NU NU NU! Herregud va bra!
Sarah Dawn Finer

Fy satan vilken svängig show! Fem järvar av fem!
Thomas Järvheden

WOW! Missa inte det svängigaste som går att lyssna på just nu.
Andreas Weise

Se den! #omg
Vilket drag!

Anitha Clemence

LOVE. U. HAN. Eric Gadd Börsen. Så jävla bra. Lika bra nu som då.
Tilde Fröling

SATAN I GATAN vad jag kan rekommendera den här upplevelsen!
Vanja Wikström

Eric Gadd Spotify
Eric Gadd Facebook
Instagram @ericgadd

Biljetter
Biljetter säljs via www.hamburgerbors.se

För kontakt med Eric Gadd vänligen kontakta:
Sandra Nordin, Blixten & Co, sandra@blixten.se, 0706-973959


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist