2019-10-04 11:00Nyheter

Highasakite till Sverige våren 2020 + dagsfärskt singelsläpp!

null

Högaktuella med den sprillans nya singeln "Can I Be Forgiven" och ett rykande färskt album i bagaget – nu står det klart - den norska succén Highasakite kommer till Sverige i april 2020! Biljetter finns ute nu via blixten.se

Norska Highasakite släppte i februari sitt fjärde album "Uranium Heart" med en efterföljande albumturné som spelades inför utsålda hus runtom hela Skandinavien.

Kort därefter bubblade den musikaliska kreativiteten över och resulterade i det tvådelade minialbumet ’The Bare Romantic’ och idag släpper bandet singeln "Can I Be Forgiven" som är det första smakprovet på vad som komma skall. Om två veckor är det dags för den första delen av minialbumet "The Bare Romantic" att få se dagens ljus och del två planeras att släppas nästa år.

"Efter albumets releaseturné kände vi att vi hade en del musikaliskt överskott som vi ville spela in. Vi gick tillbaka in i studion tillsammans med hela bandet och jobbade med musiken mellan sommarfestivalerna. Vi kunde knappt vänta på att få dela låtarna med resten av världen’" berättar Ingrid Helene Håvik och Trond Bersu om minialbumet.

Med sina extraordinära scenframträdanden, storslagna produktioner och en fantastisk inlevelse på scen, har Highasakite gjort sitt namn känt runt om i världen. Nu står det alltså klart att den norska succén gör en turnévända i Sverige i april 2020 med spelningar i Göteborg, Uppsala och Lund.

Biljetter finns ute nu via blixten.se


Highasakite - Turnédatum Sverige, våren 2020

22 april – Göteborg, Pustervik
23 april – Uppsala, Katalin
24 april – Lund, Mejeriet

Se hela turnéplanen via www.highasakite.no

Biljettinformation
Biljetter säljs via www.blixten.se/highasakite/

OBS! Gå alltid via arrangörens eller artistens kanaler för att undvika oseriösa biljettförsäljare.

Pressbilder http://www.mynewsdesk.com/se/blixtenco

För mer information vänligen kontakta press@blixten.se


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist