2019-05-17 10:56Nyheter

Hit kommer Reyn i sommar – släpper ny singel och spelar i Eskilstuna idag!

null

Idag släpper stjärnskottet Reyn sin nya singel ”GÅ”, och passar dessutom på att inviga live-sommaren med ett gig i Eskilstuna. Låten, som är producerad av Reyns team på NBL Nation, ”handlar om hur ens partner på olika sätt lär en att gå på nytt” och finns ute NU på alla streamingtjänster. Ikväll intar Reyn scenen på Biff Grill & Bar i Eskilstuna, och här är listan över städerna dit han kommer och spelar i sommar!

Reyns debutsingel ”Lowkey” släpptes 2018 och har mottagits med över 4 miljoner streams, hyllningar från hela hiphop-Sverige och solid B-rotation på P3. Med de uppföljande singlarna ”Cartier” och ”Mörkret faller” etablerade han sin plats på kartan, inte minst i samma radiokanal som utnämnde honom till ”Framtidens artist”.

Reyn blandar hoppfulla melodier med personliga och träffande texter. Han har en ikonisk look, en stark & tydlig vision, och skriver texter om drömmar och personliga upplevelser som träffar en rakt i hjärtat. Nya singeln “GÅ” handlar om hur ens partner på olika sätt lär en att gå på nytt, och trots att “GÅ” handlar om ett uppbrott vill Reyn förmedla något hoppfullt.

- GÅ’ kom till precis efter att jag skrev ‘Mörkret faller’. Jag hade kommit till en punkt där jag kände väldigt mycket. Detta ledde till att jag kände att jag behövde en uppföljare till ‘Mörkret faller’ som verkligen avslutar det kapitlet av mitt liv, berättar Reyn.

- Jag vill att den ska spegla känslan av att gå vidare. Förhoppningsvis så lyser det igenom.

Idag spelar Reyn på Biff Grill & Bar i Eskilstuna, ett gig som dessutom utgör starskottet för en rad spelningar i sommar. Biljetter, som alltid, via blixten.se/reyn eller respektive arrangör. Missa inte Reyn!

Turneplan
17 maj – Eskilstuna, Biff Grill & Bar
25 maj – Kristianstad, Kulturnatten
31 maj – Umeå, Brännbollsyran
08 juni – Gävle, Five Nattklubb
19 juni – Visby, Gutekällaren
06 juli – Västervik, Palladium
27 juli – Västervik, Löga Beach Party
02 augusti – Östersund, Storsjöyran
Fler datum tillkommer

Reyn på Instagram @reynszn
Blixten & Co på Instagram @blixtenco

För bokningsinformation:
Jonas Pernholm, Blixten & Co, 076-800 14 91
Christian Määttä, Blixten & Co, 070-840 04 91

För pressfrågor:
Victor Fagerquist, Blixten & Co, victor@blixten.se, 070-840 89 18


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist