2019-12-11 12:00Nyheter

Miss Li – extrainsatta turnédatum i Göteborg och Stockholm!

null

I slutet av oktober offentliggjordes Miss Li’s vårturné där hon kommer att resa land och rike runt tillsammans med sitt band. Biljettrycket har sedan dess varit skyhögt vilket har lett till att fler och fler spelningar lagts till i den omfattande spelplanen. Nu står det klart att Miss Li adderar ytterligare två spelningar i Göteborg och Stockholm! Biljetter finns ute nu via www.blixten.se/miss-li

Under de senaste 10 åren har Miss Li tagit plats som en av våra mest folkkära artister. Som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter har Miss Li minst sagt haft fullt upp med turné efter turné under de senaste åren. Efter den senaste turnévändan med plattan ”A Woman’s Guide To Survival” fick vi se henne som en av de ”fasta” deltagarna under höstens säsong av Så Mycket Bättre. Tolkningen av Petters låt ”Lev Nu Dö Sen” tog Sverige med storm och klättrade snabbt upp på en förstaplats i Spotify’s svenska topp-50 lista.

Miss Li jobbar just nu flitigt i studion med såväl eget material som med låtar till världsartister. Men snart är det dags att återigen packa väskan full och bege sig ut på vårturnén med start den 13 februari i Jönköping. Med det höga biljettrycket och utsålda spelningar står det nu alltså klart att Miss Li kör en extravända i Göteborg den 7/3 och i Stockholm den 6/4.

Totalt innefattar vårturnén hela 24 datum och med sig som support kommer Miss Li att ha sällskap av Myra Granberg och Moonica Mac. Se turnéplanen på blixten.se för mer information om vilka datum som supportas av Myra Granberg respektive Moonica Mac.

Biljettinformation
Biljetter finns ute nu via www.blixten.se/miss-li

Se upp för ohederliga andrahandsförsäljare och vänd dig alltid till arrangören (Blixten & Co) om du är osäker.

Turnéplan – Miss Li

13 feb – Jönköpings Konserthus, Jönköping
14 feb – The Tivoli, Helsingborg - UTSÅLD
15 feb – Mejeriet, Lund - UTSÅLD
20 feb – Cirkus, Stockholm
21 feb – Gävle Konserthus, Gävle
22 feb – UKK, Uppsala
27 feb – Halmstads Teater, Halmstad
28 feb – Arbis, Norrköping
29 feb – Vara Konserthus, Vara
5 mar – Cirkus, Stockholm
6 mar – Kalmarsalen, Kalmar - UTSÅLD
7 mar – Göteborgs Konserthus, Göteborg - NY
12 mar – Linköping Konsert & Kongress Garden, Linköping 
13 mar – Göteborgs Konserthus, Göteborg - UTSÅLD
14 mar – Apollon, Trollhättan 
19 mar – Bygget Åre, Åre 
20 mar – Aveny, Sundsvall 
21 mar – Gävle Konserthus, Gävle - UTSÅLD
26 mar – Åhaga, Borås 
27 mar – Västerås Konserthus, Västerås 
28 mar – Magasinet, Falun - UTSÅLD
3 apr – Kulturens Hus, Luleå 
4 apr – Väven, Umeå 6 apr – Cirkus, Stockholm - NY


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist