2019-05-27 12:00Nyheter

Sarah Klang support till Weeping Willows i Stockholm 18 augusti!

null

Sarah Klang har varit ett namn på mångas läppar de senaste åren. Med spelningar på Way out West och På Spåret i bagaget har hon redan vunnit många svenska hjärtan. Den 18 augusti ser vi henne inleda kvällen på Ulriksdals Slottsträdgård i Stockholm, innan Weeping Willows konsert. En sommarkväll att se fram emot!

Sarah Klang har varit ett namn på mångas läppar de senaste åren. Med spelningar på Way out West och På Spåret i bagaget har hon redan vunnit många svenska hjärtan. Efter tre hyllade singlar släppte hon i början av förra året debutalbumet ”Love In The Milky Way”, som gick rakt upp på den svenska topplistans förstaplats samt belönades med en Grammisnominering. Resten är historia...

Den 18 augusti ser vi henne inleda kvällen på Ulriksdals Slottsträdgård i Stockholm, innan Weeping Willows konsert. En sommarkväll att se fram emot!

Skrivet om Sarah Klang:

”Det som hänt kring Sarah Klang den senaste tiden – med På Spåret, bölande konsertbesökare och David Bowie-hyllningar i Globen – har liksom bara varit en försmak på vad denna gudabenådade sångerska kan och kommer att uträtta i musikens namn. Bara prologen på en lång och storslagen karriär.” / Emil Viksell, Gaffa.

”Sarah sjunger med en inlevelse som gör att man inte kan låta bli att lyssna, intensivt. Till och med när en låt som ”Milky way” ballar ur med filmiska flöjter och blir till någon slags ”Titanic”-ballad. Man köper det också. ”Love in the milky way” är en imponerande debut.” / Anders Nunstedt, Expressen


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist