2020-10-15 08:00Pressmeddelande

Tomas Andersson Wij har premiär för motgångspodden "Hundåren" den 19 oktober!

null

Tomas Andersson Wij har premiär för sin egen podcast "Hundåren" måndagen den 19 oktober. Första gästen är ingen mindre än Per Gessle. Nya avsnitt publiceras varje måndag till och med den 7 december och finns där alla poddar finns.

De senaste åren har många dörrar öppnats för Tomas Andersson Wij. Eget tv-program, Så mycket bättre, bokutgivningar och större scener. Men gud vet att han har haft sina hundår. Han har spelat för 18 betalande i Odense, haft en döv ljudtekniker i Hjo och gjort ensamma norrlandsturnéer bara för att betala av skulder för gigen som gick back. Det var så idén till podcasten Hundåren kom, en intervjuserie för alla som i likhet med Tomas blivit fed up på framgångspoddar och succéhistorier. I podcasten tas vi genom hundåren hos kända svenska artister, författare och komiker.

Första gästen är Per Gessle och premiäravsnittet sänds nu på måndag den 19 oktober.

Den 20 november släpps TAW:s tolfte album "Högre än händerna når" och den 26 februari 2021 är det turnépremiär för Tomas Andersson Wijs konserthusturné i Jönköping.

Turnéplan

26 februari – Jönköpings Teater
27 februari – Göteborg, Stora Teatern
28 februari – Norrköping, Flygeln
12 mars – Malmö, Slagthuset
13 mars – Örebro Konserthus
23 mars – Stockholm, Cirkus
27 mars – Västerås Konserthus
28 mars – Bollnäs, Kulturhuset Bollnäs
1 april – Gävle Konserthus

Biljetter säljs via www.blixten.se/taw

Facebook https://www.facebook.com/tomasanderssonwij/

Instagram @tomasanderssonwij


Om Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 90-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, Störst av allt, En kväll med Petter, Mia Skäringer-No more fucks to give, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Miss Li, Lena Philipsson, Tomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Peg Parnevik, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. Kontakt press@blixten.se 08-440 92 00 (växel)

Kontaktpersoner

Sandra Nordin
Marknads- och kommunikationschef
Sandra Nordin
Victor Fagerquist
PR-ansvarig
Victor Fagerquist